Változik a H8-as HÉV közlekedése június 30-ától július 26-áig


A H8-as HÉV közlekedése módosul június 30-ától (szombattól) július 26-áig (csütörtökig), mert Mogyoród és a Ganz-kitérő között felújítási munkát végeznek.

A munkák ideje alatt négy hétvégén: június 30-án és július 1-jén; július 7-én és 8-án; július 14-én és 15-én; valamint július 21-én és 22-én a H8-as HÉV szerelvényei rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között közlekednek, változatlan követési idővel. Ekkor H8-as jelzéssel pótlóbusz szállítja az utasokat Mogyoród és Gödöllő között; H8SZ jelzéssel pedig igényvezérelt pótlóbusz jár Mogyoród és Szentjakab között. A kerékpárok szállítása csak a H8-as pótlóbuszon megengedett.

2018. július 2-ától 26-áig hétköznapokon a H8-as HÉV az Örs vezér tere és Gödöllő között közlekedik, Mogyoród és Ganz-kitérő között mindkét irányban az Örs vezér tere irányú vágányon, a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A H8-as HÉV pontos menetrendjéről honlapunkon és a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni. Pótlóbusz ezeken a napokon nem indul.

Az okozott kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.