Június 16–22. között a H6-os HÉV egy vágányon közlekedik


Közlekedés június 16-án és 17-én

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Közvágóhíd irányú vágányon közlekedik a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A Közvágóhíd állomásról induló vonatok az eredeti, Ráckeve irányú vágányon közlekednek Soroksár, Hősök tere állomásig; innen Közvágóhíd irányú vágányon, amelyen Dunaharaszti külső állomásig közlekednek. A Közvágóhíd felé közlekedő vonatok a teljes vonalon az eredeti Közvágóhíd irányú vágányon járnak.

A H6-os HÉV a Szent István utca, a Millenniumtelep és Dunaharaszti felső állomáson a Közvágóhíd irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

A Közvágóhíd végállomásról szombaton 21:38-kor, 22:38-kor, 23:38-kor és 0:50-kor, vasárnap 21:38-kor, 22:38-kor és 23:38-kor induló szerelvények a Torontál utca, Soroksár felső, Szent István utca, Millenniumtelep és Dunaharaszti felső megállóhelynél a Közvágóhíd irányú peron mellett; míg Pesterzsébet felső állomáson a Ráckeve irányú megállóhely-peron magasságában levő peron mellett állnak meg.

 

Közlekedés június 18–22. között

A H6-os HÉV Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a Ráckeve irányú vágányon közlekedik a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A Dunaharaszti külső állomásról induló vonatok a helytelen, Ráckeve irányú vágányon közlekednek Soroksár, Hősök tere állomásig; innen Közvágóhíd irányú vágányon, amelyen Közvágóhíd állomásig közlekednek. A Ráckeve felé közlekedő vonatok az eredeti Ráckeve irányú vágányon járnak.

A H6-os HÉV a Dunaharaszti felső, a Millenniumtelep, a Szent István utca és a Soroksár, Hősök tere állomáson a Ráckeve irányú peron mellett áll meg mindkét irányban.

 

Az okozott kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.