A H6-os HÉV egy vágányon közlekedik Pesterzsébet felső és Soroksár, Hősök tere között 2018. február 24-én és 25-én

A H6-os HÉV Pesterzsébet felső és Soroksár, Hősök tere között 2018. február 24-én és 25-én (szombaton és vasárnap) egy vágányon közlekedik, mert a Fővárosi Vízművek Zrt. a Torontál utca megállóhelynél hibaelhárítást végez. Emiatt napközben bizonyos vonatok a megszokottól eltérő időpontban indulnak a megállóhelyekről. A változó menetrend a BKK honlapján, illetve a megállóhelyi tájékoztatókból ismerhető meg.

A H6-os HÉV szerelvényei egész nap a menetrendi végállomások között: Közvágóhíd és Ráckeve, Közvágóhíd és Tököl, illetve Közvágóhíd és Dunaharaszti külső között közlekednek, Pesterzsébet felső és Soroksár, Hősök tere között a Ráckeve irányú vágányon.

-        A Soroksár felső és a Torontál utca megállóhelyen a Ráckeve irányú peronok mellett állnak meg a szerelvények.

-        Pesterzsébet felső állomáson a Ráckeve irányú peron mellett, a Felvételi épület felőli peronon lehet fölszállni a szerelvényekre.

-        Soroksár, Hősök terénél mind a két irányú peron mellett megállnak a Ráckeve, Tököl és Dunaharaszti külső végállomás felől érkező HÉV-szerelvények.

-        A Ráckevéről 3:03 órakor induló első vonat fentiektől eltérő módon Dunaharaszti felső, Millenniumtelep, Szent István utca, Soroksár, Hősök tere, Soroksár felső, Torontál utca megállóhelyen a Ráckeve irányú peronok mellett áll meg.