Jogi nyilatkozat


 

Szerzői jog

A MÁV-HÉV Zrt. weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a vonatkozó jogszabályokban meghatározott kivételekkel – kizárólag a MÁV-HÉV Zrt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. 

 

Információk

A MÁV-HÉV Zrt weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért a MÁV-HÉV Zrt. felelősséget nem vállal.

 

A MÁV-HÉV Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok arra jogosulatlan személy vagy személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok védelme

A MÁV-HÉV Zrt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a MÁV-HÉV Zrt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a BHÉV Zrt - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.