Híreink

Változik a H5-ös HÉV közlekedése 2017. június 17-étől 2017. július 9-éig

A H5-ös HÉV vonalán Szentistvántelep és Pomáz, illetve Budakalász, Lenfonó és Szentistvántelep között a Szentendre irányú vágányon pályafelújítási; a Szentendre, Rózsa utcai, és a Budakalász, Szentendrei úti átjárón pedig átépítési munkálatokat végeznek 2017. június 17-étől (szombattól) 2017. július 9-éig (vasárnapig).

Épülnek, szépülnek a HÉV-megállók

A felújítási program első lépéseként minden vonalon megszépült egy-egy HÉV-megállóhely tavasszal. Budakalász Lenfonó (H5), Közvágóhíd (H6), Boráros tér (H7) és Nagyicce (H8-H9) kellemesebb, esztétikusabb környezettel várja az utasokat.

Osztályfőnöki órák a HÉV-en

Májusban – egy új program keretében – a Pomázi Mátyás Király Általános Iskola, valamint a Budapest III. Kerületi Dr. Szent-Györgyi Albert Általános Iskola egy-egy negyedikes osztálya látogatott el a MÁV-HÉV Zrt. Szentendrei Járműtelepére.

Nem közlekedik H5-ös HÉV a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között június 10-én este

A H5-ös HÉV 2017. június 10-én (szombaton) a késő esti időszakban Szentendre, illetve Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő megállóhely között közlekedik a Bem rakparti HÉV-alagút födémterhelési próbája miatt. A lezárás ideje alatt pótlóbuszjárat nem közlekedik. A HÉV helyett a 109-es autóbusszal, illetve a 19-es és 41-es villamossal lehet utazni a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között.

2017-es nosztalgia járataink

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2017-ben is rendszeresen közlekedik a MÁV-HÉV MVIII-LVII összeállítású nosztalgia szerelvénye.